درباره Iranctf

دومین دوره از رقابت‌های تست نفوذ سایبری تحت عنوان رقابت‌های فتح پرچم (Capture the Flag (CTF)) با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پارک فناوری پردیس در چهارچوب طرح «شهید بابایی» بنیاد ملی نخبگان کشور با هدف شناسایی و برطرف سازی آسیب‌پذیری‌های محصولات نرم افزاری و سامانه‌های امنیتی بومی برگذار میگردد. Capture the Flag نوعی رقابت سایبری می‌باشد که افراد برای نفوذ یا برقراری امنیت سیستم‌های کامپیوتری تلاش می‌کنند. در برگزاری این رقابت‌ها چالش‌های تصنعی و غیر تصنعی پیاده‌سازی خواهد شد که شرکت کنندگان بصورت گروهی برای رمزگشایی اطلاعات و یا کشف آسیب پذیری‌ها و نفوذ به سیستم‌های امنیتی تلاش خواهند نمود.

اعضای تیم ما

تیم ما همواره در تلاش برای ساخت محیطی مناسب برای شما عزیزان هست و در تلاش برای دیده شدن نخبهگان کشور عزیزمان و موفقیت آنها

تمام هدف ما دیده شدن شماست!

Previous
Next

چرا Iranctf؟

داستان ما

اواسط سال 1399 در اوج پاندمی کرونا تیمی از دانشگاه‌های مختلف کشور گرد هم آمدند و با هم‌فکری و همراهی هم شرکت AIMedic را ثبت کردند. هدف از ثبت استارتاپ AIMedic گسترش برقراری ارتباط هوش مصنوعی با حوزه سلامت بود. در تابستان سال 1400 بود که AIMedic ایده برگزاری کارآموزی رایگان برای دانشجویان را به اجرا درآورد و استعدادهای زیادی را در آن دوره شناسایی و جذب کرد. خروجی شگفت‌انگیز این دوره AIMedic را به سمت برگزاری دوره‌های آموزشی هوش مصنوعی سوق داد. AIMedic از پاییز 1400 به فکر برگزاری دوره‌ای ویژه پزشکان افتاد و آنجا بود که Bioneers (بوت‌کمپ هوش مصنوعی ویژه پزشکان) شکل گرفت و به‌ ضرورت و میزان علاقه‌مندی و نیاز دوره‌ای جامع‌تر و کارآمدتر برای پزشکان پی برد. تیم ما با گذشت زمان و برگزاری چندین دوره کوچک و وبینار دیگر به فکر برگزاری یک مسابقه در حوزه هوش مصنوعی افتاد و آنجا بود که جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران (iAAA) هویت گرفت. تصمیم ما بر آن بود که این مسابقه هر ساله در حوزه‌های مختلف هوش مصنوعی برگزار شود و جایزه‌ای بزرگ را به برندگان خود اختصاص دهد. در بهار 1402 بود که تیم ما تصمیم گرفت تا هویت مستقلی برای خود انتخاب کند و آنجا بود که دیپ نکس ثبت شد و فعالیت خود را به صورت رسمی شروع کرد. گروه DeepNex امیدوار است بتواند رسالت قبلی خود را ادامه دهد…